CLA23 WEB LAB


B2B E-Ticaret Terimi Nedir? B2B Yazılımları Hangi Firmalar için Uygundur?

B2B E-Ticaret Terimi Nedir? B2B Yazılımları Hangi Firmalar için Uygundur?


İşinizi artık online platforma taşımak istiyorsunuz fakat sizin için doğru yaklaşımın hangisi olduğunu bilmiyor musunuz ?

Toptancı, dağıtımcı veya üretici tanımlarından herhangi bir tanesi sizi veya firmanızı doğru olarak tanımlıyorsa ve interneti kullanarak firmanızı büyütmek ve satışlarınızı arttırmak istiyorsanız B2B Yazılım ve E-Ticaret çözümü sizin için doğru bir tercih olacaktır. Bulunduğumuz 2019 yılında halen daha toptan satışlarınızı, toptan dağıtım veya ürettiğiniz ürünleri kendiniz online satışına başlamadıysanız bile başlamak üzere olmanız gelecek planlarınızın en başında yer almalıdır. Aşağıdaki modellerin tümü B2B Yazılım çözümleri kapsamına girmektedir.

Ürünlerinizi üreticiden toptan alıyor, ve diğer firmalara toptan satıyorsanız,

- Toptan aldığınız ürünlerin dağıtımını online yapmak istiyorsanız,

- Üretici iseniz ve ürünlerinizi online B2B yazılım platformu  üzerinden satışını kendiniz kolayca yapmak istiyorsanız,

- Firmanız hem üretici hem de aynı zamanda size bağlı diğer dükkan, cafe ve mağazalara perakende satış yapmak üzere bünyenizde plasiyer personeller barındırıyorsunuz. Plasiyer personellerinizin aracılık ettiği satışlarda satış ve stok takibini yapmak ve ürün dağıtım sürecini daha iyi takip etmek istiyorsunuz ve ayrıca hem personelin yaptığı satışları hem de stok ve satış ile ilgili detaylı raporları almak istiyorsanız,

B2B yazılım ve E-Ticaret çözümü sizin için doğru çözüm demektir. Aksi takdirde sadece ve sadece Ürünlerimi sergilemek istiyorum, ve özellikle kurumsal firma bilgilerimin internet ortamında yer almasını istiyorum diyorsanız sizin için doğru çözüm olan  Web tasarım İzmir ve online yazılım çözümleri ile ilgili bilgi içeren linkimizi inceleyebilrisiniz.

B2B E ticaret yazılımının genel olarak kaynaklarda geçen tanımı şu şekildedir;
‘Toptan satış yapan firmaları, üreticileri veya hem toptan hem perakende satış yapan firmaların tümünün, şirketler arası veya şirketlerin kendi içinde uygulayabildiği bir ticaret modelidir.’
B2B teriminin İngilizce ‘Business to Business’ yani ‘firmadan firmaya’ teriminden geldiğini mutlaka biliyorsunuzdur. Bu da genelde toptan dağıtım yapan firmaların veya toptan veya perakende satışını kendi yapmak isteyen firmaların internet üzerinden online olarak yapılan satış ve alışverişin genel tanımıdır diyebiliriz.

İzmir veya Türkiye'nin farklı şehirlerinde, B2B yazılım ve E-Ticaret yardımıyla internet üstünden satış yapmak istiyorum fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum diyorsanız bize hemen ulaşın, doğru çözümü birlikte keşfedelim.